site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Pályázat - Galéria

Bejelentkezés



Kérdező

Felvidék alatt mit értünk ma?



 

Facebook

Magyar Civilszervezetek

maci_allo_logo_3

Adatvédelmi szabályzat

PDFNyomtat

A jelen szabályzat célja, hogy rögzítse a Harmónium Egyesület Határtalan.net portálja (székhely: 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 1/b. cégjegyzékszám: Pk. 6095 7/ 2004 / 4, nyilvántartási szerv: Fővárosi Törvényszék, adószám:18185944-1-42) által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket, valamint annak adatvédelmi és adatkezelési politikáját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései alapján.

Adatkezelő

Név: Harmónium Egyesület
Irodánk címe: 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 1.
Tel: 1-210-3090
Fax: +36-1-210-3090
Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet

Érintett

Bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy - közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy.

A kezelt személyes adatok köre

A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: név/ felhasználónév, saját e-mail cím és jelszó.

A megadott adatok valódiságáért az Érintett viseli a jogi felelősséget.

Az adatkezelés jogalapja, célja és módja

Az adatkezelésre a www.hatartalan.net internetes oldalon (a továbbiakban: Weboldal) található internetes tartalmak felhasználóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a felhasználók kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek.

Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. A hozzájárulást Felhasználó az egyes adatkezelések tekintetében a Weboldal használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

Az Adatkezelő kizárólag az érintettek önkéntes adatszolgáltatása és hozzájárulása alapján – például, különösen, de nem kizárólagosan elektronikus levél, vagy postai levél küldése, regisztráció, űrlap kitöltése, hírlevélre való feliratkozás, nyereményjátékban való részvétel, stb. – juthat személyes adat birtokába és kezelheti azokat. Amennyiben valamely Érintett az adott adatszolgáltatás során másképp nem rendelkezik, az Adatkezelő az Érintett által önkéntesen megadott személyes adatokat az Érintett általi visszavonásáig szolgáltatásnyújtás céljából (Weboldalán és Facebook aloldalán teljes körűen használhatja pl. regisztráció, játék, posztok, hírlevél) kezeli és használhatja fel.

Ha az Érintett 16. életévét még nem töltötte be, azaz kiskorú, csak törvényes képviselőik hozzájárulásával regisztrálhatnak.

Felhívásainkra beérkezett alkotásokat kizárólag szerzői/ alkotói engedély után, a készítő nevének feltüntetésével használjuk fel.

Az adatkezelés időtartama, az adatokat megismerő személyek köre

A megadott adatokat visszavonásig, lemondásig megőrizzük, harmadik félnek nem adjuk ki. Regisztráció törlése, hírelvélről való leiratkozás levélben, e-mailben és telefonon is kérhető ( Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet )! (Kiküldött hírleveleinkben ingyenes leiratkozási lehetőséget biztosítunk az üzenet végén.) Az önkéntesen rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat kizárólag abban az esetben adjuk tovább harmadik személynek, ha az Érintett ehhez előzetes egyeztetés után szóban/ írásban hozzájárult, vagy akkor, ha az adattovábbítást a törvény elrendeli. Más esetben a megadott adatokat nem adjuk ki harmadik fél számára.

E-mail címek felhasználása

A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket csak a Felhasználó hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küldünk. A Felhasználó minden esetben kérheti a címére küldendő levelek megszüntetését.

Szerzői jogok/ pályaművek felhasználása

A pályázók pályázatuk átadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy azt a kiíró a későbbiekben ellenszolgáltatás nélkül digitális vagy nyomtatott formában közzétegye.
Pályázó kijelenti, hogy az általa beküldött fotónak, videónak ő a szerzője és ezáltal joga van publikáltatni. A szerzői jog a fotó/videó készítőjénél marad.
A feltöltő/beküldő személy garantálja a feltöltött pályaművek eredetiségét. A Pályázó a részvétellel tudomásul veszi, hogy amennyiben a beadott fotók/videók mégis más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait sértik, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a Pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a Kiírót mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni.

Egyéb

Fenntartjuk a jogot, hogy jelen Szabályzatot a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsuk. A módosítás hatályba lépését követően a A felhasználó a Weboldal használatára, aktivitásra utaló magatartással elfogadja a módosított Szabályzatban foglaltakat.

Jogorvoslat

Az Adatkezelő az általa kezelt adatokkal kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket, javaslatokat székhelyén, a 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 1/b. szám alatti címen, illetve e-mailben ( Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet ) fogadja.
Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni. Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. Telefon: + 36 (1) 391-14-00. Fax: + 36 (1) 391-14-10. E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Ide te is írhatsz!

verecke

Kárpátaljáért segélyakciók

Segélyakció feltöltés


templomMegmentendő templomok, szakrális emlékek

Feltöltés a kategóriákba


bastyaSzemélyes élmények, történetek várakról

Feltöltés a kategóriákba


faIskolák, kúriák, kastélyok, ipari emlékek

Feltöltés a kategóriákba


receptek

Gasztronómiai érdekességek, receptek

Feltöltés a kategóriákba


viseletNépviselet, népművészet ünnep- és hétköznapokon

Feltöltés a kategóriákba


szotarTörténetek, hagyatékok, tájnyelvi kifejezések

Feltöltés a kategóriákba


hangjegyA tájegységre jellemző dalok és dallamok

Feltöltés a kategóriákba


forrasFürdők, források, gyógyforrások, hőforrások

Feltöltés a kategóriákba


bogarTörténelmi kertek, sírkertek, emlékművek

Feltöltés a kategóriákba


Eseménynaptár

október 2017
HKSZCSPSZV
252627282930 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 3112345

Útitárskereső

Támogatók

emet_logo

Libri_Kiado_logo

Helikon

konyvudvar_logo

Park_logo_szines

Kolibri

szulofold_logo

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small