site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

VÁROSSZÉPSÉGVERSENYT NYERT NAGYVÁRAD

PDFNyomtat

oradea-vechiNagyvárad a legszebb romániai város!-a hivatalos eredmények alapján. Az internetes szavazóversenyt az onlinereport.ro című román hírportál hirdette meg január 25-én.

Gratulálunk a városnak, nekünk is kedvenc városaink közé tartozik gyönyörű, szecessziós épületeivel, részleteivel. Harmónium Egyesület.

A szavazást március elsején zárták le és a Pece-parti Párizs jókora előnnyel végzett az első helyen 13 033 szavazattal. A második Temesvár (8 625 voks), a harmadik Piatra Neamţ (7 839 voks) és  a negyedik Marosvásárhely (5789 voks). Az ötödik helyen Gyulafehévár zárt (4 512 voks), Kolozsvár pedig nem állt dobogós helyen (1934 voks).

Az onilinereport.ro szerint Szent László városa a magyar közösségnek köszönhetően végzett az első helyen, mivel a szavazást több fórumon és közösségi odalon is folyamatosan hirdették és buzdították a váradiakat, hogy szavazzanak városukra. A szavazás időtartama alatt számos város polgárai kampányt indítottak településük győzelme érdekében, a kampányba sok helyen a helyi sajtó is beszállt.

Legjobban a váradiaknak sikerült a mozgósítás, ami arra enged következtetni hogy itt még beszélhetünk lokálpatriotizmusról. Habár a váradiak  eddig is tudták, hogy városukk a legszebb várok közé tartozik, az eredmények magukért beszélnek!

 Írta : Baki Szmaler Györgyi

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Szóljon hozzá!

A hozzászólások utólagos moderálás után jelennek meg az oldalon, ezért nem látja rögtön írását! Üdvözlettel: a Szerkesztők


Biztonsági kód
Frissítés

Ide te is írhatsz!

verecke

Kárpátaljáért segélyakciók

Segélyakció feltöltés


templomMegmentendő templomok, szakrális emlékek

Feltöltés a kategóriákba


bastyaSzemélyes élmények, történetek várakról

Feltöltés a kategóriákba


faIskolák, kúriák, kastélyok, ipari emlékek

Feltöltés a kategóriákba


receptek

Gasztronómiai érdekességek, receptek

Feltöltés a kategóriákba


viseletNépviselet, népművészet ünnep- és hétköznapokon

Feltöltés a kategóriákba


szotarTörténetek, hagyatékok, tájnyelvi kifejezések

Feltöltés a kategóriákba


hangjegyA tájegységre jellemző dalok és dallamok

Feltöltés a kategóriákba


forrasFürdők, források, gyógyforrások, hőforrások

Feltöltés a kategóriákba


bogarTörténelmi kertek, sírkertek, emlékművek

Feltöltés a kategóriákba


Eseménynaptár

március 2023
HKSZCSPSZV
2728 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 3112

Útitárskereső

Támogatók

emet_logo

Libri_Kiado_logo

Helikon

konyvudvar_logo

Park_logo_szines

Kolibri

szulofold_logo

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small