site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Pályázat - Galéria

BejelentkezésKérdező

Felvidék alatt mit értünk ma? 

Facebook

Magyar Civilszervezetek

maci_allo_logo_3

Felvidéki utazás

PDFNyomtat

felvidek1Kárpát-medencei barangolásunk következő állomása Felvidék. Budapestről kiváló a közlekedés Pozsonyba, de a keleti régió (például: Kassa) is könnyedén megközelíthető vonattal. Javasoljuk, hogy először a MÁV és a magyarországi buszos kínálatot vegyük szemügyre. A következőkben a szlovákiai tömegközlekedést segítő oldalakat ajánlunk.

Vonat és busz

A szlovákiai vonat- és buszmenetrendet megtaláljuk a http://cp.atlas.sk/vlakbus/spojenie oldalon. A szlovák mellett angol és német nyelvű verziója is van a honlapnak, a nyelvet a keresőfelület jobb alsó sarkában látható kis zászlós ikonokra kattintva tudjuk kiválasztani:

Cestovne_poriadky_5_kep

A keresés módja a következő: a keresőfelületen a legfelső sorban („Cestovné p."), a legördülő menü segítségével tudjuk kiválasztani, hogy vonatok- (vlaky), buszok- (autobusy) vagy repülők- (lietadlá) menetrendet keresünk (az alapbeállítás szerint a vonat- és busz-menetrendet mutatja egyszerre). Az következő sorban („Odkial") a kiindulási települést, alatta („Kam") a céltelepülést kell feltünteti (fontos, hogy a településneveket szlovákul írjuk be!) Ha ez megvan, az alatta lévő sorban („Dátum a čas:") a naptár ikonra kattintva kijelöljük az utazás napját, majd rákattintunk a keresés („HL'ADAT") gombra. A honlap ezt követően listázza az utazási módokat és a részletes adatokat (mikor indul, honnan, menetidő, úthossz, vonat/busz száma, útvonala stb.)

További hasznos információk:

http://www.felvidekiutazas.hu

felvidek2

Jó utazást kívánunk!

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Szóljon hozzá!

A hozzászólások utólagos moderálás után jelennek meg az oldalon, ezért nem látja rögtön írását! Üdvözlettel: a Szerkesztők


Biztonsági kód
Frissítés

Ide te is írhatsz!

verecke

Kárpátaljáért segélyakciók

Segélyakció feltöltés


templomMegmentendő templomok, szakrális emlékek

Feltöltés a kategóriákba


bastyaSzemélyes élmények, történetek várakról

Feltöltés a kategóriákba


faIskolák, kúriák, kastélyok, ipari emlékek

Feltöltés a kategóriákba


receptek

Gasztronómiai érdekességek, receptek

Feltöltés a kategóriákba


viseletNépviselet, népművészet ünnep- és hétköznapokon

Feltöltés a kategóriákba


szotarTörténetek, hagyatékok, tájnyelvi kifejezések

Feltöltés a kategóriákba


hangjegyA tájegységre jellemző dalok és dallamok

Feltöltés a kategóriákba


forrasFürdők, források, gyógyforrások, hőforrások

Feltöltés a kategóriákba


bogarTörténelmi kertek, sírkertek, emlékművek

Feltöltés a kategóriákba


Eseménynaptár

szeptember 2023
HKSZCSPSZV
28293031 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 301

Útitárskereső

Támogatók

emet_logo

Libri_Kiado_logo

Helikon

konyvudvar_logo

Park_logo_szines

Kolibri

szulofold_logo

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small