site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Pályázat - Galéria

BejelentkezésKérdező

Felvidék alatt mit értünk ma? 

Facebook

Magyar Civilszervezetek

maci_allo_logo_3

Héthatáron kétkeréken III.

PDFNyomtat

Írásunkban Kárpátalja és Vajdaság kerékpárútvonalait, kerékpáros lehetőségei, infóit igyekeztünk egy csokorba gyűjteni, hogy könnyebb legyen a böngészés, ha valaki a két vidék egyikére tervez kerekezni.

Kárpátalja

A térségbe tartva érdemes felkeresni a www.karpataljaturizmus.info oldalt, ahol szinte minden tudnivalót megtalálhatunk, ami utunk megtervezéséhez szükséges. A "kerékpárral Kárpátalján" menüpontra kattintva a kerékpárkölcsönzéstől az egyes útvonalakig minden elérhető.

karpatalja_biciklis

Örömmel fogadtuk, hogy 2013. május 26-án egy újabb bicikliúttal bővült hálózatuk, átadták a forgalomnak a Tiszaújlak–Tiszapéterfalva közötti kerékpárutat.

Vajdaság

Délvidéken az utak aránylag jók. Persze itt is vannak olyan részek, ahol meglehetősen sok a kátyú, ezekre - ahogy máshol is - oda kell figyelnie az utazónak. A vajdaságiak döntő többsége kerékpárral közlekedeik. Egyik faluból a másikba, a falun belül, de például Szabadka útjain is sok kerékpárossal találkozhatunk. Nem csak a szerbiai kerékpárutak után érdeklődőknek ajánljuk a magyar nyelven is elérhető bikemap oldalát.

A térkép bal felső sarkában lévő "Address" - "Cím" mezőbe magyarul is nyugodt szívvel bepötyöghetjük a keresett település nevét, a rendszer felismeri (szöveg alatti képen a példa). A képen látható kis biciklikre kattintva a felhasználók által feltöltött útvonalakat tekinthetjük meg. Aki elhivatott kerékpáros, regisztráljon, és töltse fel saját útvonalait, ossza meg tapasztalatait másokkal!

bikemap

Vajdasági kerékpáros kérdéseinkkel forduljunk a Vajdasági kerékpár Mániákok (VKM) csapatához, biztosan örömmel segítenek mindenkinek!

Jó bringázást mindenkinek!

(A kulturált és építő jellegű észrevételeket, tippeket szívesen fogadjuk az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet címen.)

Bicajos kisokos: http://kerekparosklub.hu/files/downloads/MK-KISOKOS_20140310.pdf

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Szóljon hozzá!

A hozzászólások utólagos moderálás után jelennek meg az oldalon, ezért nem látja rögtön írását! Üdvözlettel: a Szerkesztők


Biztonsági kód
Frissítés

Ide te is írhatsz!

verecke

Kárpátaljáért segélyakciók

Segélyakció feltöltés


templomMegmentendő templomok, szakrális emlékek

Feltöltés a kategóriákba


bastyaSzemélyes élmények, történetek várakról

Feltöltés a kategóriákba


faIskolák, kúriák, kastélyok, ipari emlékek

Feltöltés a kategóriákba


receptek

Gasztronómiai érdekességek, receptek

Feltöltés a kategóriákba


viseletNépviselet, népművészet ünnep- és hétköznapokon

Feltöltés a kategóriákba


szotarTörténetek, hagyatékok, tájnyelvi kifejezések

Feltöltés a kategóriákba


hangjegyA tájegységre jellemző dalok és dallamok

Feltöltés a kategóriákba


forrasFürdők, források, gyógyforrások, hőforrások

Feltöltés a kategóriákba


bogarTörténelmi kertek, sírkertek, emlékművek

Feltöltés a kategóriákba


Eseménynaptár

szeptember 2023
HKSZCSPSZV
28293031 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 301

Útitárskereső

Támogatók

emet_logo

Libri_Kiado_logo

Helikon

konyvudvar_logo

Park_logo_szines

Kolibri

szulofold_logo

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small