site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Pályázat - Galéria

BejelentkezésKérdező

Felvidék alatt mit értünk ma? 

Facebook

Magyar Civilszervezetek

maci_allo_logo_3

Az én kis falum! Az én városom! 1.0 - Eredmények

PDFNyomtat

Simeria_kicsiKicsit váratott magára a döntéshozatal, de örömmel jelentjük, hogy megszülettekAz én kis falum! Az én városom! pályázatunk első fordulójának eredményei!

Nagyon erős volt a mezőny, sok szép és igényes pályamunka érkezett be hozzánk. Ezúton szeretnénk gratulálni Minden kedves pályázónak! A kisebbeket szeretnénk külön is megdicsérni,  hiszen korotokat meghazudtolva, nagyon színvonalas alkotásokat küldtetek nekünk! Ügyesek vagytok, így tovább!

Ezen a pályázaton nincsenek klasszikus helyezések. A legjobbak, azaz akik a Fődíjra is jogosultak voltak, vehettek részt velünk március 10 - 12. között az algyógyi Hírnökképző táborban. A képzésen kívül oklevéllel és kalendáriummal jutalmaztuk alkotásaikat, valamint a tábori munkáikat. Első híreiket, programajánlóikat Ti is elolvashatjátok. Reméljük, hogy hamarosan újabb információkkal szolgálnak településükről!

Második és harmadik helyezés nincsen, hiszen nem a verseny volt a cél, hanem az, hogy minél több fiatalt és időst ösztönözzünk településük bemutatására! A zsűri döntése alapján két alkotás különdíjat, öt oklevelet és ismét három munka "virtuális vállveregetést" érdemel. A különdíjban részesült alkotók meghívást kapnak Budapestre, a pályázat második fordulójának Hírnökképző táborába! Reméljük, találkozunk!

Azok se keseredjenek el, akik nem értek el helyezést. Pályázatunk második fordulójára újra jelentkezhetnek, természetesen egy újabb pályaművel. Követendő példaként a díjazott munkák szolgáljanak!

A táborban részt vehettek az alábbi személyek és pályázataik: 

Koós Bettina: illusztrációval pályázott, 17 éves, Nagyvárad
Lészay Izabella: Sacrificium, 25 éves, Déva
A topolyai Mezőgazdasági Iskola tanulói kisfilmet neveztek, 17-18 évesek, Topolya
Oláh Brigitta: Kémer, 20 éves,
Püspök Ágnes: Az én kis falum, 16 éves, Tóthfalu
Pop Sandy és Kovács Kincső: Az én kis falum - Kraszna, 14 és 17 évesek

Különdíjasok, akiket a budapesti Hírnökképzőbe invitálunk:

Horváth Gergő: Komárom - Budapest, 26 éves, Komárom
Nagy Orsolya: Badaló története, 17 éves, Badaló

sinek_kicsiOklevélben részesül:

Bilibok Otilia-Ágnes: Csángó hagyományainkból, 14 éves, Gyimesbükk
Kállai Anita-Etelka: Jankafalva, 18 éves, Jankfalva
Nikolity Angyelka: grafikái itt láthatóak,  18 éves, Péterréve
Tatár Ágnes Tekla: Gergelyjárás Ürmösön, 14 éves, Ürmös
Zsoldos Botond: képei itt láthatók, 16 éves, Sínfalva

A "virtuális vállveregetést" kapja:

Kucsera Máté: Pillanatképek városunk történelméből, 14 éves, Nagymegyer
Mihok Szidonia: Az ezer székely leány napja, 20 éves, Csíkszereda
Rózsa Viktor: Az én..., 14 éves, Kishegyes
Tüzes-Bölöni Kincső: Az én kis falim! Az én városom! - Olasztelek, 16 éves, Olasztelek

Könyvjutalomban részesült:

Dániel Boglárka: Az én falum! Az én városom! - Nyárádszereda, 11 éves, Nyárádszereda

A következő pályázók (fentieken kívül) munkáit pedig - természetesen a szerző feltüntetésével - szeretnénk majd felhasználni adatbázisunk bővítéséhez. Írásaitok az egyes települések menüpontjai alatt lesznek majd a közeljövőben megtalálhatóak (részben vagy egészben), figyeljétek az oldalt folyamatosan!

Tiszteletbeli szerkesztőink: 

Erdély: Bagdi Andrea, Borota Gábor, E. Balog Gyöngyvér, Gyárfás Attila-Norbert, Koncsárd Balázs, Kovács Ildikó-Hajnalka, Kozma Anita, Lázár Emőke, Molnár Júlia, Pap Tamás, Seres Norbert, Szabó Emese.
Felvidék: Balogh László, Boros Dominika, Patócs Viktória, Varga Boglárka
Kárpátalja: Bursza Krisztina, Lizák Szilvia, Vince Viktória
Vajdaság: Dóka András, Tóth Tibor

Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy megosztottátok Velünk munkáitokat. Sokat tanultunk belőlük, örültünk, hogy új településeket, szokásokat ismerhettünk meg általatok. Bízunk benne, hogy a jövőben is részt vesztek alkotói pályázatainkon!

2013. március

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Szóljon hozzá!

A hozzászólások utólagos moderálás után jelennek meg az oldalon, ezért nem látja rögtön írását! Üdvözlettel: a Szerkesztők


Biztonsági kód
Frissítés

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small