site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Pályázat - Galéria

BejelentkezésKérdező

Felvidék alatt mit értünk ma? 

Facebook

Magyar Civilszervezetek

maci_allo_logo_3

Magyar napok Pozsonyban

PDFNyomtat

magyar_napok_pozsony

Egész héten, június 9-től 16-ig, változatos programok, magyar ízekkel, színekkel Pozsonyban, a Hviezdloslav téren. A magyar mellett a visegrádi országok folklórkultúrája is helyet kap, erősítve a közös összefogás és békés együttélés eszméjét.

Milyen programok lesznek? Komolyzenei koncertek, könyvbemutató, plakátkiállítás, filmvetítés, sanzonest, street art, borkóstoló, mese- és színházi előadások közül választhatnak az érdeklődők.

Az egy hetes eseménysorozat Magyarország Pozsonyi Nagykövetsége és a Pozsonyi Magyar Intézet együttműködésével jött létre.

A programokról részletes információt ITT talál.

2014. június

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Szóljon hozzá!

A hozzászólások utólagos moderálás után jelennek meg az oldalon, ezért nem látja rögtön írását! Üdvözlettel: a Szerkesztők


Biztonsági kód
Frissítés

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small