site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Pályázat - Galéria

BejelentkezésKérdező

Felvidék alatt mit értünk ma? 

Facebook

Magyar Civilszervezetek

maci_allo_logo_3

Most mutasd meg településed kincseit! - Pályázati felhívás

PDFNyomtat

Varga Ferenc: Szent Margit templom, KismácsédMost tegyen valamit értékeink megmentéséért! Fődíj egy digitális fényképezőgép, valamint tehet egy apró lépést fontos emlékeink megörökítéséért, megmentéséért!

Határidő: 2014. 12. 08. (23:59)


A budapesti Harmónium Független Kommunikációs Egyesület pályázatot hirdet elsősorban határon túliak számára azzal a céllal, hogy minél több helyi örökség, megmentendő emlék kerüljön felszínre.

Cím: Most mutasd meg településed kincseit!
Kiíró: Harmónium Független Kommunikációs Egyesület
Tárgykör: Alkotói, cikkírói pályázat
Pályázhat: Mindenki.

Pályázhat mindenki (magyarországi személy is), aki szeretné megismertetni egy határon túli település számára fontos értékét. Például régi iskoláját, templomát, tájházát, várát, kastélyát, kúriáját, történelmi kertjét, vagy egyszerűen olyan építményeket fotózott le, amit érdemes minél több embernek látni! Az építmények mellett várunk jellegzetes dallamokat, hagyományleírásokat, mondákat, recepteket, viseleteket stb.

Két korcsoportban és kategóriában bíráljuk el a műveket: 18 év alattiak és 18 év fölöttiek, valamint „Építmények" és „Egyéb emlékek".

A pályázat a "Hírnök" programmal is összefügg – amelynek lényege, hogy a szórvány területeken élők hírt adjanak településük eseményeiről egy közös felületen –, hiszen a legkiemelkedőbb alkotókat felkérjük a weboldalon való rendszeres publikálásra.

A bemutatásra szolgáló technika szabadon választható, a terjedelem az oldalon való feltöltésnél max. 3500 karakter és egy kép. Elektronikus vagy postai beküldés esetén prózánál max. 2 oldal, egyéb alkotásnál max. 5 darab fotó, film esetében személyenként maximum 20 perc.

------------------------------------------------------------------------------

Pályázás módja:

1. Regisztráció/ Bejelentkezés weboldalunkon
2. Jobb oldal: "Ide te is írhatsz" menü megfelelő kategóriája---> Kattintás a "Feltöltés a kategóriákba" linkre.
3. További segítség a feltöltéshez ITT.
4. Képeket csak szöveggel, rövid leírással fogadunk el. Az ismertetés nélküli képeket nem értékeli a zsűri!
5. Videót Youtube- link beillesztésével lehet az oldalra feltölteni, melyhez ITT található segítség, vagy elküldhető a link e-mailben.
6. Ha olyan hagyaték, dísztárgy, könyv, egyéb érdekesség akad, amit bemutatna, s nem szerepel weblapunkon a kategória, akkor max. 2 oldal, 5 darab fotó terjedelemben küldje el címünkre!
Bármilyen probléma, nehézség esetén írjanak bizalommal az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet címre.

------------------------------------------------------------------------------

Posta- és elektronikus címünk (amennyiben nem megoldható az elektronikus küldés, mert komolyabb kutatás áll rendelkezésedre, vagy több fotó is van): Harmónium Egyesület, 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 1/b, 2/14, Magyarország

Zsűri: Rajz-és magyartanárok értékelik majd a beérkezett munkákat.

Díjazás: a kiemelkedő munkák a szerzők, alkotók feltüntetésével kikerülnek oldalunkra, valamint a képekből KIÁLLÍTÁSt rendezünk Budapesten, majd a felvidéki Gútán. Az első 3 helyezett részt vehet a kiállítson, a legaktívabbak pedig, állandó szerzők lehetnek honlapunkon, illetve bekapcsolódhatnak az adott épületek megmentését célzó csapatmunkába!

FŐDÍJ:

A legkiemelkedőbb pályamunkát beküldő, a Talabor utazások jóvoltából egy digitális FÉNYKÉPEZŐGÉPet nyer.

A zsűri által legjobbnak ítélt 12 alkotás pedig szerepelni fog 2015-ös NAPTÁRunkban, továbbá a legjobb alkotást megjelentetjük KÉPESLAPon melyből az érintett település is részesül! 

Kérjük, hogy a pályázatokkal együtt írják meg a pályázó korát, mert a zsűrizésnél ezt is figyelembe kell venni!

* A fődíjra a "Megmentésre váró értékeink!" című pályázatra idén korábban jelentkezők is jogosultak!

Bővebben: www.hatartalan.net, www.harmonium.hu

További felvilágosítás és technikai probléma esetén érdeklődni lehet a szervezet irodájában Cseh-Lipták Bettinánál: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet , tel.: +36/1/210-30-90

A feltöltő személy garantálja a feltöltött pályaművek eredetiségét. A programmal kapcsolatos változás jogát fenntartjuk.

A pályaművek felhasználása: a pályázók pályázatuk beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy azt a Kiíró, valamint a Támogató a későbbiekben ellenszolgáltatás nélkül digitális vagy nyomtatott formában közzétegye a szerző feltüntetésével. Pályázó kijelenti, hogy az általa beküldött fotónak, videónak ő a szerzője, ill. megjelölte annak pontos szerzőjét és ezáltal joga van publikáltatni.

Partnerünk:

talabor_logo

A program támogatója:

emet_logo

2014. november

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Hozzászólások   

 
0 #7 Katalin Lörincz 2014-12-08 13:26
Köszönöm a segitséget. Elküldtem. Üdv.Lörincz Katalin
Idézet
 
 
+1 #6 Harmónium Egyesület 2014-12-08 09:57
Kedves Katalin! Az címre várjuk az e-mailben küldendő pályázatokat! Üdv.
Idézet
 
 
0 #5 Katalin Lörincz 2014-12-07 20:36
Van egy kérdésem.Ha nem az oldalra szeretném feltölteni a pályázatom, hanem email-en elküldeni, akkor melyik email cimre tudom ezt megtenni? több,mint 3500 karakter és a felhivó szövegben azt irja elektronikus uton is lehet küldeni max.2 oldal és egy kép. A választ előre is köszönöm
Idézet
 
 
+1 #4 Harmónium Egyesület 2014-12-01 10:30
Kedves Katalin! Nagy öröm, hogy egy 800 éves emlékre így vigyáz a közösség. Nem kizárólag elhanyagolt emlékeket ér bemutatni. Szeretettel várjuk pályázatát! Üdv
Idézet
 
 
+2 #3 Katalin 2014-12-01 07:09
Jo napot kívánok.Lehet nem olvastam elég figyelmesen,de olyan épületről is lehet szó, amely nincs pusztuló félben, nagyon vigyáz rá a közösség, de 800 éves ? Szívesen írnék róla,nagyon fontos nekünk.
Idézet
 
 
0 #2 Harmónium Egyesület 2014-09-12 10:10
Kedves István! A hozzászólását olvasva nem győzöm kapkodni a szemem, micsoda értékek... Örömünkre szolgálna, ha egy, a számára kedves, legkedvesebb emléket bemutatva pályázna felhívásunkra!
Szép napot! Üdvözlettel: Cseh-L Bettina
Idézet
 
 
+1 #1 Márton István 2014-09-12 10:01
Milyen érdekes...
Ezt a témát idestova 50 éve folytatom. Gyűjtögetem a számunkra értékes írásokat, emlékeket. Ócskapiactól, padlásokig, mindenütt. Ahol magyar "lenyomat" föllelhető. Még a Ceausescu előtti korból, amikor mások a régiségeket kipaterolták.
Sok unikumom van, 1500-s évekből könyvek, de van Arany János levelem, Csinszka napló amit Kárpáti Aurél gépelt a pepita füzetekből. Mivel szeretem a zenét is, nálam Bartók Béla végrendelete (ügyvédi példány), és sok minden más...
Tisztelettel: Márton István / Nagyvárad
Idézet
 

Szóljon hozzá!

A hozzászólások utólagos moderálás után jelennek meg az oldalon, ezért nem látja rögtön írását! Üdvözlettel: a Szerkesztők


Biztonsági kód
Frissítés

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small