site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Pályázat - Galéria

BejelentkezésKérdező

Felvidék alatt mit értünk ma? 

Facebook

Magyar Civilszervezetek

maci_allo_logo_3

Óbecsei születésnap

PDFNyomtat

okobecse_szulinap1

Az óbecsei Ökobecse Polgári Egyesület működésük ötödik évfordulójára ünnepi összejövetelt szervezett, s ide a Harmónium Egyesület is meghívást kapott. November 20-án délután a helyi Petőfi Sándor Általános Iskolában a Schola Cantorum kórus műsora nyitotta meg a rendezvényt, majd az Egyesület vezetője, Kis Zoltán köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően a rendezvény helyszínét biztosító iskola igazgatója, Szűcs Budai Engelbert köszöntötte fel az ünnepelteket. A meghívottak között szerepeltek mindazon intézmények, egyesületek, iskolák, óvodák és helyi vállalkozások képviselői, akik támogatásukkal hozzájárultak az Ökobecse eddigi tevékenységéhez. Az egyesület vezetője köszönőlevéllel fejezte ki a háláját az eddigi közreműködésükért, majd az Ökobecse egy korábbi pályázatára beérkezett művek alkotói is átvehették a köszönőleveleket a kreatív munkáikért. Végül a gyermekek alkotásaiból, és az egyesület vezetőjének újrahasznosított anyagok felhasználásával készült munkáiból rendezett kiállítást tekinettünk meg.

kiallitas_koszonolevel      kiallitas_obecse

Örömmel láttuk, hogy az Ökobecse tagságába rengeteg fiatal is tartozik, a kisiskolástól az egyetemistákig, akik nagy lelkesedéssel, önkéntesként vesznek részt a környezettudatosságra nevelő programok  szervezésében. Egyesületünk látogatását az ismerkedés, és a közös pályázat teendőinek egyeztetésén túl, arra is igyekeztünk felhasználni, hogy az Ökobecsén kívül más vajdasági szervezetek számára is felhívjuk a figyelmet a hatartalan.net program keretében rejlő kárpát-medencei együttműködési lehetőségekre.

koszonolevel_atadas      okobecse1

okobecse3      okobecsekorus

Utunk során a „Kárpát-medencei együttműködés Kárpátaljáért" programunk keretében interjúkat is készítettünk a 90-es évek háborús időszakáról, s arról, hogyan kerestek és találtak új lehetőségekre a vajdaságiak, miként birkóztak meg összefogással, vagy épp egyedül a nehézségekkel, hogyan építették újjá személyes, illetve közösségi életüket. Az interjúkat hamarosan eljuttatjuk Kárpátaljára, ahol most sok tekintetben a délszláv háborús időszakhoz hasonló problémákkal kell szembesülnie az ott élőknek. Bízunk benne, hogy a bemutatott életutak pozitív példákkal szolgálhatnak, így lendületet és ötleteket adhatnak a kárpátaljai magyarság számára a mostani nehéz helyzet leküzdésére. Az elkészült interjúk hamarosan olvashatók lesznek a www.hatartalan.net oldalon is.

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Szóljon hozzá!

A hozzászólások utólagos moderálás után jelennek meg az oldalon, ezért nem látja rögtön írását! Üdvözlettel: a Szerkesztők


Biztonsági kód
Frissítés

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small