site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Pályázat - Galéria

BejelentkezésKérdező

Felvidék alatt mit értünk ma? 

Facebook

Magyar Civilszervezetek

maci_allo_logo_3

Kiállítás - Hagyományok újratöltve!

PDFNyomtat

Kiállításon mutatjuk be a Hagyományok újratöltve pályázat legsikeresebb alkotásait! Az alkotások a Verőcei Művelődési Házban várják az érdeklődőket.

A Harmónium Egyesület és az Ökobecse Egyesület közös szervezésében megvalósult „Hagyományok újratöltve" című alkotói pályázat célja volt, hogy a Kárpát-medencei magyarság figyelmét ráirányítsa a hagyományos motívumok, szokások, eszközök ökológiai megközelítésű reformjára. Felhívásunk célja volt, hogy közösen gondolkozzunk a hagyományok újrateremtéséről és újraértelmezéséről. Több mint 300 alkotás érkezett a felhívásunkra a Felvidéktől a Vajdaságig, megmozgatva a gyerekek és a pedagógusok mellett a felnőttek és a nyugdíjasok fantáziáját is. Az alkotókat ökotudatos ajándékokkal díjaztuk, a Verőcei Forrás Művelődési Házban pedig egy kis válogatást mutatunk be a www.hatartalan.net felhívásaira érkezett művekből.

A kiállítási képek mellett a pályázataikra beérkezett videókból is ízelítőt adunk. S természetesen egy pohár szörpre/borra is a vendégeink!

Az esemény FB oldala: https://www.facebook.com/events/1680576808871778/

Pontos cím: Forrás Művelődési Ház, padlástér (Árpád u 20, T: 06-27-350-009)

Időpont: 2016. március 29. (kedd) 18.00 óra.

Az összes beérkezett pályamunka a Galéria rovatban található. A sajtó, vagy az érdeklődők számára felvilágosítást ad Badár Frigyes (30-3571690 és Gutjahr Zsuzsanna (30-9940971) telefonon, vagy az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet email címen. Várjuk Önöket!

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Szóljon hozzá!

A hozzászólások utólagos moderálás után jelennek meg az oldalon, ezért nem látja rögtön írását! Üdvözlettel: a Szerkesztők


Biztonsági kód
Frissítés

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small