site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Pályázat - Galéria

BejelentkezésKérdező

Felvidék alatt mit értünk ma? 

Facebook

Magyar Civilszervezetek

maci_allo_logo_3

FELHÍVÁS - V. Délvidéki Sajó Sándor hazafias versmondó verseny

PDFNyomtat

vancsesz1_tn2017. november 4-én (szombaton) szervezi meg az V. Délvidéki Sajó Sándor hazafias versmondó versenyt a Vajdasági Nagycsaládos Egyesületek Szövetsége a Magyar Nemzeti Tanács támogatásával!

A magyar költők hazafias verseinek szemléjét 2017. november 4-én tartjuk meg 10:00 órai kezdettel a Nagycsaládos Házban  Péterrévén, Ady Endre 23.

A versenyt a következő kategóriákban bonyolítjuk le:
1. általános iskolás alsós osztály,
2. általános iskolás 5. és 6. osztályok,
3. általános iskolás 7. és 8. osztályok,
4. közép iskolások és
5. felnőttek.

A résztvevőknek 2 verssel kell benevezniük, amelyek közül az egyiknek Sajó Sándor versének kell lennie, míg a másiknak szabadon választott hazafias versnek.

Benevezéseket a jelentkezőlap kitöltésével Vajdaságból és a kárpát-medencei partner szerevezeteinkből várunk legkésőbb 2017. október 15-ig a következő e-mail címre:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet  vagy levélcímünkre: Vancsesz, 24430 Ada, Lenin u. 46., Szerbia.

A nevezéseknek tartalmazniuk kell a résztvevő teljes nevét, születési dátumát, lakcímét, telefonszámát, villámposta címét, az iskola vagy szervezet megnevezését, felkészítő tanár teljes nevét és a választott Sajó Sándor és egy másik vers szerzőjét és címét.

A benevezetteket értesítjük a jelentkezés elfogadásáról és az egész napi programról. Minden versenyzőnek és felkészítő tanárnak ebédet és üdítőt, illetve emléklapot biztosítunk. Útiköltséget nincs módunkban biztositani, de a jelentkezőknek segitünk a közös utazás megszervezésében.

A külföldről érkezőknek szükség szerint szállást és étkezést biztositunk, ezért időben jelezzék igényeiket.

A szervezők által kiválasztott 3 tagú értékelő bizottság rangsorolja majd a teljesítményeket.

Minden kategóriában az első három helyen végző versenyzőt külön jutalomban részesítjük, de különdíjakat is odaítélhet az értékelő bizottság. A legjobb teljesítményt nyújtó versenyzők képviselik majd Vajdaságot novemberben Ipolyságon (Szlovákia) és februárban Zsámbokon (Magyarország) megtartandó versmondó versenyeken.

Ezen kivül a szervezők további szereplési lehetőségeket is biztosítanak a nagyobb vajdasági nagycsaládos rendezvényeken.

Jelentkezés és további tájékoztatás a 024852350-es vagy a 0638513607–es távbeszélőszámokon, illetve a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet  villámlevélcímen lehet.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket.

Tisztelettel,
Krizsán V. Vilmos s.k.
Vancsesz elnök
Lajkó Szilvia, 2017. október
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Szóljon hozzá!

A hozzászólások utólagos moderálás után jelennek meg az oldalon, ezért nem látja rögtön írását! Üdvözlettel: a Szerkesztők


Biztonsági kód
Frissítés

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small