whatsapp spy reviews site spy phone review best where to buy research papers mobile phone surveillance system order of research paper fleet gps tracking here essay for civil services exam papers online spy mobile sms alabama live homework help cell phone spy free download mobile spy java download site writing sms tracker agent help spy on someones phone texts text tracking app Блог о

Most mutasd meg településed kincseit! - Pályázati felhívás

Nyomtat

Varga Ferenc: Szent Margit templom, KismácsédMost tegyen valamit értékeink megmentéséért! Fődíj egy digitális fényképezőgép, valamint tehet egy apró lépést fontos emlékeink megörökítéséért, megmentéséért!

Határidő: 2014. 12. 08. (23:59)


A budapesti Harmónium Független Kommunikációs Egyesület pályázatot hirdet elsősorban határon túliak számára azzal a céllal, hogy minél több helyi örökség, megmentendő emlék kerüljön felszínre.

Cím: Most mutasd meg településed kincseit!
Kiíró: Harmónium Független Kommunikációs Egyesület
Tárgykör: Alkotói, cikkírói pályázat
Pályázhat: Mindenki.

Pályázhat mindenki (magyarországi személy is), aki szeretné megismertetni egy határon túli település számára fontos értékét. Például régi iskoláját, templomát, tájházát, várát, kastélyát, kúriáját, történelmi kertjét, vagy egyszerűen olyan építményeket fotózott le, amit érdemes minél több embernek látni! Az építmények mellett várunk jellegzetes dallamokat, hagyományleírásokat, mondákat, recepteket, viseleteket stb.

Két korcsoportban és kategóriában bíráljuk el a műveket: 18 év alattiak és 18 év fölöttiek, valamint „Építmények" és „Egyéb emlékek".

A pályázat a "Hírnök" programmal is összefügg – amelynek lényege, hogy a szórvány területeken élők hírt adjanak településük eseményeiről egy közös felületen –, hiszen a legkiemelkedőbb alkotókat felkérjük a weboldalon való rendszeres publikálásra.

A bemutatásra szolgáló technika szabadon választható, a terjedelem az oldalon való feltöltésnél max. 3500 karakter és egy kép. Elektronikus vagy postai beküldés esetén prózánál max. 2 oldal, egyéb alkotásnál max. 5 darab fotó, film esetében személyenként maximum 20 perc.

------------------------------------------------------------------------------

Pályázás módja:

1. Regisztráció/ Bejelentkezés weboldalunkon
2. Jobb oldal: "Ide te is írhatsz" menü megfelelő kategóriája---> Kattintás a "Feltöltés a kategóriákba" linkre.
3. További segítség a feltöltéshez ITT.
4. Képeket csak szöveggel, rövid leírással fogadunk el. Az ismertetés nélküli képeket nem értékeli a zsűri!
5. Videót Youtube- link beillesztésével lehet az oldalra feltölteni, melyhez ITT található segítség, vagy elküldhető a link e-mailben.
6. Ha olyan hagyaték, dísztárgy, könyv, egyéb érdekesség akad, amit bemutatna, s nem szerepel weblapunkon a kategória, akkor max. 2 oldal, 5 darab fotó terjedelemben küldje el címünkre!
Bármilyen probléma, nehézség esetén írjanak bizalommal az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet címre.

------------------------------------------------------------------------------

Posta- és elektronikus címünk (amennyiben nem megoldható az elektronikus küldés, mert komolyabb kutatás áll rendelkezésedre, vagy több fotó is van): Harmónium Egyesület, 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 1/b, 2/14, Magyarország

Zsűri: Rajz-és magyartanárok értékelik majd a beérkezett munkákat.

Díjazás: a kiemelkedő munkák a szerzők, alkotók feltüntetésével kikerülnek oldalunkra, valamint a képekből KIÁLLÍTÁSt rendezünk Budapesten, majd a felvidéki Gútán. Az első 3 helyezett részt vehet a kiállítson, a legaktívabbak pedig, állandó szerzők lehetnek honlapunkon, illetve bekapcsolódhatnak az adott épületek megmentését célzó csapatmunkába!

FŐDÍJ:

A legkiemelkedőbb pályamunkát beküldő, a Talabor utazások jóvoltából egy digitális FÉNYKÉPEZŐGÉPet nyer.

A zsűri által legjobbnak ítélt 12 alkotás pedig szerepelni fog 2015-ös NAPTÁRunkban, továbbá a legjobb alkotást megjelentetjük KÉPESLAPon melyből az érintett település is részesül! 

Kérjük, hogy a pályázatokkal együtt írják meg a pályázó korát, mert a zsűrizésnél ezt is figyelembe kell venni!

* A fődíjra a "Megmentésre váró értékeink!" című pályázatra idén korábban jelentkezők is jogosultak!

Bővebben: www.hatartalan.net, www.harmonium.hu

További felvilágosítás és technikai probléma esetén érdeklődni lehet a szervezet irodájában Cseh-Lipták Bettinánál: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet , tel.: +36/1/210-30-90

A feltöltő személy garantálja a feltöltött pályaművek eredetiségét. A programmal kapcsolatos változás jogát fenntartjuk.

A pályaművek felhasználása: a pályázók pályázatuk beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy azt a Kiíró, valamint a Támogató a későbbiekben ellenszolgáltatás nélkül digitális vagy nyomtatott formában közzétegye a szerző feltüntetésével. Pályázó kijelenti, hogy az általa beküldött fotónak, videónak ő a szerzője, ill. megjelölte annak pontos szerzőjét és ezáltal joga van publikáltatni.

Partnerünk:

talabor_logo

A program támogatója:

emet_logo

2014. november

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook