whatsapp spy reviews site spy phone review best where to buy research papers mobile phone surveillance system order of research paper fleet gps tracking here essay for civil services exam papers online spy mobile sms alabama live homework help cell phone spy free download mobile spy java download site writing sms tracker agent help spy on someones phone texts text tracking app Блог о

III.Sajó Sándor versmondó verseny Ada

Nyomtat

SajS3Május 23-án a VANCSESZ szervezésében tartották meg a III. Sajó Sándor hazafias versmondó versenyt Adán.

A dr Molnár Csikós László, Szűcs Ilona és Mrkšić Hugyik Ella alkotta értékelő bizottság előtt Adáról, Keviből, Csókáról, Óbecséről, Topolyáról és Felsőhegyről érkezett vajdasági versenyzők mérettettek meg a csongrádi, felgyői, zsámboki és székelyudvarhelyi versmondókkal egyetemben.

Az alsó osztályosok kategóriájában, a még óvodás felsőhegyi Rekovics Regő fölényesen aratott sikert. A második helyen a csongrádi Bartók Gellért végzett, és az óbecsei Altman Róbert lett a harmadik.

A felsősök közül a csongrádi Szikora Emese teljesítménye érdemelte az első helyezést, második a zsámboki Vasas Fanni, a harmadik pedig az adai Kiss Bence lett. Ebben a kategóriában a topolyai Katona Boglárka különdíjat érdemelt.

A középiskolásoknál, a csókai Szabó Regina állhatott a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára, a második helyen a székelyudvarhelyi Szabó Emőke végzett és az adai Tóth Teodóra lett a harmadik heylen. A zsűri különdíjban részesítette Híres Klaudiát Keviből.

A felnőttek mezőnyében egy versenyző szerepelt, Szász Dér Renáta Keviből, aki dicséretben részesült.

Az eredményhirdetésen jelen volt Hajnal Jenő az MNT elnöke, és Jerasz Anikó, az MNT Végrehajtó Bizottságának elnöke is. A kiérdemelt díjakat Krizsán Vilmos adta át.

Lajkó Szilvia
Kép: Foto Studio Dobai

2015. június

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook