site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

CSENDES CSODAVÁRÁS - A VADVIRÁG HAGYOMÁNYÁPOLÓ KÖR KARÁCSONYI MŰSORA

PDFNyomtat

A karácsony éj varázslatát szinte mindenki ismeri. Bár napjainkra az ajándékozás rendkívül fontos momentuma lett az ünnepnek, mégis a Szent este csodája nem múlt el.

A Vadvirág Hagyományápoló Kör ünnepi műsora különleges összeállításban került színpadra december 19-én. Megtelt a színház nézőtere és a termet vadvirágos csoda töltötte be.

index

„Az karácsonyt várva örömmel és szeretettel készült a Kör minden csoportja az ünnepi műsorra – részletezte Varga Lívia – a csoportok szorgalmasan dolgoztak és közös erővel állították össze az idei karácsonyi műsort, melyben közreműködött Resócki Rolland, Varga Imola, Varga Emese, Varga Lilla, Szollár Anna, Čupić Annamária, Zombori Péter, Csonka Katalin, valamint Polyák Dániel és zenekara.”

A Vadvirág HK karácsonyi műsora családias hangulatú vacsorával és vidám táncházzal folytatódott a Kör székházában.

 „A karácsonyi műsorunkhoz kapcsolódóan immár harmadik alkalommal szerveztünk jótékonysági akciót Jónak lenni jó! mottóval, ugyanis úgy gondoljuk, hogy ez által egyrészt segíthetünk azokon, akik arra rászorulnak, másrészt a gyermekeinket is arra tudjuk nevelni, hogy megosszák másokkal mindazt, amiből nekik egy kicsivel több jutott, mint amire valóban szükségük lenne. Sok adomány összegyűlt, köszönhetően egyebek mellett annak is, hogy idén első ízben csatlakoztak hozzánk a moholi Csobolyó Magyar Művelődési Egyesület is. Az összegyűjtött adományokat a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a dreai Lurkóház javára ajánlottuk fel, akik nagy örömmel fogadták az ajándékokat. A kialakult szülői héttér támogatása és segítő közreműködése egy igazi különleges közösségként bizonyított ez alkalommal is, hiszen összetartásuk és igyekezetük nem csak egy műsorról szól. " Jegyezte meg Varga Lívia.

A dreai Lurkóház nevelői és lakói a Molprevoz segítő felajánlásával jutottak el a Kör ünnepségére, illetve juttatta őket haza az adománnyal.

index_2

                                                                                                     Lajkó Szilvia

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Ide te is írhatsz!

verecke

Kárpátaljáért segélyakciók

Segélyakció feltöltés


templomMegmentendő templomok, szakrális emlékek

Feltöltés a kategóriákba


bastyaSzemélyes élmények, történetek várakról

Feltöltés a kategóriákba


faIskolák, kúriák, kastélyok, ipari emlékek

Feltöltés a kategóriákba


receptek

Gasztronómiai érdekességek, receptek

Feltöltés a kategóriákba


viseletNépviselet, népművészet ünnep- és hétköznapokon

Feltöltés a kategóriákba


szotarTörténetek, hagyatékok, tájnyelvi kifejezések

Feltöltés a kategóriákba


hangjegyA tájegységre jellemző dalok és dallamok

Feltöltés a kategóriákba


forrasFürdők, források, gyógyforrások, hőforrások

Feltöltés a kategóriákba


bogarTörténelmi kertek, sírkertek, emlékművek

Feltöltés a kategóriákba


Eseménynaptár

június 2023
HKSZCSPSZV
293031 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 3012

Útitárskereső

Támogatók

emet_logo

Libri_Kiado_logo

Helikon

konyvudvar_logo

Park_logo_szines

Kolibri

szulofold_logo

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small