site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

ÖREGFIÚK TALÁLKOZÓJA

PDFNyomtat

A_tallkoz_rsztveviOktóber 7-én került sor a hagyományos Ada-Akasztó öregfiúk mérkőzésére Adán. A vendéglátók a mérkőzés helyszínén fogadták baráti ellenfeleiket. Az üdvözlések tömkelege után rövid beszélgetések, majd a mérkőzésre történő felkészülés következett. A meccs megkezdése előtt egy perc néma csenddel tisztelegtek Kelemen József, a két település közötti kapcsolat megalapózója emléke előtt.

A mérkőzésen a két csapat labdarúgói sportszerű játékkal adták önmagukat. Az eredmény több-kevesebb lett az egyik csapat javára, de az eredményt pillanatok alatt mindenki elfejeltette, hiszen ez a mérkőzés is a sportbarátságról szólt. A résztvevőket az első helyi közöség látta vendégül ebédre, ahol Sáfrány Ágnes, a helyi közösség tanácsának elnökasszonya az emberi kapcsolatok fontosságát előtérbe helyezve mondott pohárköszöntőt. Az ebéd után Adankó Nándor, az adai öregfiúk támogatója és védnöke  fogadta a csapatok tagjait, illetve az első helyi közösség és Akasztó képviselőit. A sport témája mellett az öregfiúk més egyéb közös érdekeltség terén is megbeszélték  a további együttműködés erősítését.

Az ízletes ebéd és vacsora után a baráti sportünnep képviselői az élménydús, kellemes és tartalmas esemény után úgy búcsúztak, hogy jövőre megduplázzák a találkozók számát.

Lajkó Szilvia

Kép: Foto Video Studio Dobai - Mihalek György

2017. október

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Ide te is írhatsz!

verecke

Kárpátaljáért segélyakciók

Segélyakció feltöltés


templomMegmentendő templomok, szakrális emlékek

Feltöltés a kategóriákba


bastyaSzemélyes élmények, történetek várakról

Feltöltés a kategóriákba


faIskolák, kúriák, kastélyok, ipari emlékek

Feltöltés a kategóriákba


receptek

Gasztronómiai érdekességek, receptek

Feltöltés a kategóriákba


viseletNépviselet, népművészet ünnep- és hétköznapokon

Feltöltés a kategóriákba


szotarTörténetek, hagyatékok, tájnyelvi kifejezések

Feltöltés a kategóriákba


hangjegyA tájegységre jellemző dalok és dallamok

Feltöltés a kategóriákba


forrasFürdők, források, gyógyforrások, hőforrások

Feltöltés a kategóriákba


bogarTörténelmi kertek, sírkertek, emlékművek

Feltöltés a kategóriákba


Eseménynaptár

szeptember 2023
HKSZCSPSZV
28293031 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 301

Útitárskereső

Támogatók

emet_logo

Libri_Kiado_logo

Helikon

konyvudvar_logo

Park_logo_szines

Kolibri

szulofold_logo

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small