site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Amatőr alkotók kiállítása

PDFNyomtat

Lajkó_Mária

Ha nem indulunk el, nem jutunk sehová! – ezzel a mottóval indult meg a moholi Csobolyó Művelődési Egyesület közösségi házának kiállítás-sorozata, felhívva a figyelmet a helyi értékekre.

Mohol kulturális élete igencsak gazdag múlttal rendelkezik, hát ne hagyjuk feledésbe veszni és emeljük hozzá a jelenlegi alkotók értékeit is. Merjünk álmodni, és, mint a pici gyermek, ha apró lépésekkel is, de induljunk el, és ahogyan az apróság, mi is egyre biztosabban fogunk haladni álmaink megvalósításának útján. – hangsúlyozta köszöntő beszédében Lajkó Mária szervező, a tárlat megnyitóján.

Látogatók

Témaválasztást, színvilágot és az alkotás technikáját, valamint az alkotók korát is tekintve színes a kiállítás. Első tárlatunk kiállítói Vreckó Zsaklina gölöncsérmunkáival, Kis Kővágó Gizella hímzett és kötött alkotások, valamint Józó Kis Kővágó Mónika szén- és ceruzarajzok.

-          Az Egyesületben az a gondolat merült fel, hogy akikről akár nem is tudjuk, hogy valamilyen művészi vénával rendelkeznek és csak a saját, legfeljebb a szűk környezetüknek készítenek alkotásokat, felkérjük és bátorítsuk, hogy egy szélesebb nyilvánosság elé tárják a műveiket, ösztönözve ezzel is a további alkotásra – tette hozzá Mária – már van jelentkező kiállító a soron következő rendezvényre is, a népi kézművesség és a mai számítógépes illetve modern technikák képviselői részéről egyaránt.

A kiállítás megnyitóját Boja Lúcia és Józó Szebasztián tanulók műsorszámai tették ünnepivé.  

-          Örüljünk és segítsünk egymásnak! Ne feledjük: erő csak az összefogásban van! – zárt a szervező.

kiállítás


2015. május

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Ide te is írhatsz!

verecke

Kárpátaljáért segélyakciók

Segélyakció feltöltés


templomMegmentendő templomok, szakrális emlékek

Feltöltés a kategóriákba


bastyaSzemélyes élmények, történetek várakról

Feltöltés a kategóriákba


faIskolák, kúriák, kastélyok, ipari emlékek

Feltöltés a kategóriákba


receptek

Gasztronómiai érdekességek, receptek

Feltöltés a kategóriákba


viseletNépviselet, népművészet ünnep- és hétköznapokon

Feltöltés a kategóriákba


szotarTörténetek, hagyatékok, tájnyelvi kifejezések

Feltöltés a kategóriákba


hangjegyA tájegységre jellemző dalok és dallamok

Feltöltés a kategóriákba


forrasFürdők, források, gyógyforrások, hőforrások

Feltöltés a kategóriákba


bogarTörténelmi kertek, sírkertek, emlékművek

Feltöltés a kategóriákba


Eseménynaptár

május 2023
HKSZCSPSZV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 311234

Útitárskereső

Támogatók

emet_logo

Libri_Kiado_logo

Helikon

konyvudvar_logo

Park_logo_szines

Kolibri

szulofold_logo

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small