site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Pályázat - Galéria

BejelentkezésKérdező

Felvidék alatt mit értünk ma? 

Facebook

Magyar Civilszervezetek

maci_allo_logo_3

Pályázati felhívás - FOLYAMATOS

PDFNyomtat

palyazatba_kicsi

Pályázati felhívás a határon túl szórványban élő magyarságnak!

A budapesti Harmónium Független Kommunikációs Egyesület meghirdeti szórvány területeket érintő pályázatát, Az én kis falum! Az én városom! címmel.

Kedves pályázók! Szeretettel várjuk munkáitokat, mellyel bemutatjátok falutokat, városotokat. 

Írjatok egy mesét, történetet, érdekes helyi szokást, mutassatok be egy épületet, amit szerettek, vagy készítsetek fotót és írjátok le, hogy miért is tartjátok fontosnak azt a helyet. Festhettek,rajzolhattok (elektronikus, vagy papír alapú), a lényeg, hogy megismerjük hol éltek, mi fontos, szép és értékes számotokra ott, ahol éltek. S igyekezzetek úgy bemutatni a településeteket, hogy másnak is kedve legyen majd meglátogatni!!

Bárki pályázhat, de a fődíjra csak a 18 év felettieknek van esélye! Vigaszdíjat adunk a legügyesebb pályázóknak 18 év alatt.

Mit is kell tenni, figyelembe venni, ha részt szeretnétek venni a pályázaton? Nézzük sorjában:

1. A határidő: Folyamatos (legközelebbi forduló zárása: augusztus 31)

2. Legyetek kreatívak, alkossatok valamit! A pálymunkák terjedelme: Maximum 2 oldal, vagy 5 kép (csak részletes képleírással együtt fogadjuk el!).

3. Küldjétek el nekünk az alábbi adatokkal: név, születési év, levelezési cím, település, amiről írsz (ha nem azonos levelezési címeddel).

Kérjük, hogy a pályázatokkal együtt azt is írjátok meg számunkra, hogy tudjátok-e vállalni az esetleges kiutazást a táborba, mert a zsűrizésnél ezt is figyelembe kell venni!

A levél tárgya: Az én falum! Az én városom!
E-mailben erre a címre: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet
Levélben ide: Harmónium Egyesület, 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 1.

Értékelés: a beadott pályázatokat rajz- és magyartanárok értékelik. A legjobb munkák a szerzők, alkotók feltüntetésével kikerülnek oldalunkra. Az első 5 helyezett legjobb rajzot/képet/szöveget könyvjutalommal díjazzuk, a legaktívabbak pedig, állandó szerzők lehetnek honlapunkon.

Izgalommal várjuk alkotásaitokat, jó munkát kívánunk Nektek!

2013.

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Szóljon hozzá!

A hozzászólások utólagos moderálás után jelennek meg az oldalon, ezért nem látja rögtön írását! Üdvözlettel: a Szerkesztők


Biztonsági kód
Frissítés

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small