site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Pályázat - Galéria

BejelentkezésKérdező

Felvidék alatt mit értünk ma? 

Facebook

Magyar Civilszervezetek

maci_allo_logo_3

Pályázati eredmények

PDFNyomtat

Aracsi pusztatemplom, Kávai ZsuzsannaGratulálunk minden kedves pályázónak, aki fontosnak érezte meg- és bemutatni a számára vagy a közösség számára jelentős szakrális épületet. Köszönjük! Megmentésre váró templomok! című pályázatunkra sajnos kevés alkotás érkezett.

A pályaművek alacsony száma ellenére hiszünk kezdeményezésünkben, tudjuk, hogy elfeledett szakrális épületeink sorsa másokat is foglalkoztat, ezért a közeljövőben szeretnénk ismételten meghirdetni pályázati felhívásunkat! A két forduló alkotásaiból összevont kiállítást szervezünk!

A zsűri a meghirdetett két kategóriában hozott döntést, de csak első helyezetteket választott ki, a többieket oklevéllel ismeri el.

18 év alattiak kategóriája

I. helyezett: Bodor Júlia: Az én templomom című írása. Örülünk, hogy ilyen fiatalon felfigyelt pályázatunkra, és bemutatta szülőfaluja templomát.

18 év felettiek kategóriája

I. helyezett: Méry Beáta és Lengyel ValterA fény útja - Sámoti templom-projekt részletes bemutatása. Szép munka!

Drelyó Ágnes: A kővágóörsi zsinagóga utcafronti látképeOklevéllel jutalmazzuk munkáját:

Drelyó Ágnes: Kővágóörsi sorsára hagyott zsinagóga 

Gellér Jánosné: Botykapeterdnek - Kispeterd résztelepülése 

Kávai Zsuzsanna: Az Aracsi pusztatemplom

Mándoki Csaba: "Ne hagyjátok a templomot s az iskolát..." - képek a bodolai Mikes kastélyról 

Szarka Ernő: A sámoti román kori templom képei 

Még egyszer köszönjük mindenkinek az alkotásokat, reméljük, találkozunk a második fordulóban is!

emet_logo

2014. június

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Szóljon hozzá!

A hozzászólások utólagos moderálás után jelennek meg az oldalon, ezért nem látja rögtön írását! Üdvözlettel: a Szerkesztők


Biztonsági kód
Frissítés

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small