site gps phone tracker cheating spouse cell phone monitoring software that fleet order online spy essay about help someone blackberry z10 read text messages how to buy essays research paper service reviews site where to finding someone to write my college essay tracking apps android press cell what should i write my compare and contrast essay on ghost writer college papers О сайтах и жизни Határtalan...
Járt már Bécsben, de Pozsonyban még soha? Minden évben elutazik Székelyföldre, de Nagyváradon még nem állt meg? A magyarság déli része véget ér Szegeddel és Péccsel? Célunk, hogy megismertessük a határon túl, kisebbségben élő magyarság településeit az ott élők szemszögéből. Önkéntes tudósítóink informálják az olvasót a jelentősebb eseményekről, programokról.
A jobb oldalon található ikonokra kattintva pedig receptek, várak, kúriák elevenednek meg. Ezeket Ön is szerkesztheti, próbálja ki most!
Developed by JoomVision.com

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Határtalan... Határtalan...

Pályázat - Galéria

BejelentkezésKérdező

Felvidék alatt mit értünk ma? 

Facebook

Magyar Civilszervezetek

maci_allo_logo_3

A zsűri várva várt döntése! - Pályázati eredmények

PDFNyomtat

Miko_Alexandra_AjnacskoÖrömmel tesszük közzé a "Most mutasd meg településed kincseit" és a "Megmentésre váró templomok" pályázataink eredményeit. Felhívásainkra közel 100 alkotás érkezett szerte a Kárpát-medencéből.
Nehéz volt rangsorolni, különbséget tenni a pályázatok között, hiszen a maga nemében mindegyik értékes, fontos! Azonban akadt néhány, amely megragadta a zsűri figyelmét.
Köszönjük, hogy megosztottátok velünk kincseiteket, gratulálunk minden résztvevőnek!

A legaktívabb térségnek Felvidék és Vajdaság bizonyult, de szép számmal adtak hírt magukról Erdélyből és a Partiumból is. Örömmel töltött el bennünket, hogy sikerült megmozgatni Kárpátalján a fiatalságot, sőt, onnan hárman is két művel neveztek. Szeretnénk külön kiemelni Bogi Anitát, aki a horvátországi magyarságot képviselte pályázatunkon. Ajánljuk mindenki figyelmébe a jobb oldali ikonos menüben található írások olvasását, valamint a galériában megtalálható rajzokat, fotókat rövid leírásokkal.

Legfiatalabb pályázónk a gútai Dániel Regő 9 éves, míg a legidősebb, a 80 éves Józsa Miklós Nagyenyedről. Örülünk a fiatalok lelkesedésének, nyitottságának és az idősebb korosztály tanulságos, érdekes történeteinek, anekdotáinak!

Felhívásunknak köszönhetően sok új ismeretségre tettünk szert, számos "határtalan" esemény, program terve van kialakulóban, bizakodva várjuk megvalósításukat!

Legnehezebb feladatnak a fődíj kiosztása bizonyult! Szeretnénk a nyerteseket a további alkotói munkára ösztönözni, hiszen a fiatalok feladata (is), hogy értékeinket, hagyományainkat ápolják, dokumentálják.

A fődíjat, azaz a fényképezőgépet nyerte: Kiss Gergely és Balla Szilveszter (16 évesek), Budiszava, Szerbia.
(A fődíj támogatója: Talabor utazások.)

fenykepezogep

Mindenkinek szívből gratulálunk az értékes és hiánypótló munkákért!
A pályamunkák különbözősége komoly fejtörést okozott a döntéshozóknak. Díjazottjaink munkái kiemelkednek ötletességükkel, egyedi nézőpontjukkal.

Bombicz Ferenc rajza

További nyertesek "Építmények" és "Egyéb emlékek" kategóriában:

Építmények

I. helyezett a 18 év felettiek kategóriájában: Detki Róbert, Beodra, Szerbia
I. helyezett a 18 év alattiak kategóriájában: Pinkóczi András, Óradna, Románia
Pályaműve: A radnai iskola

Egyéb emlékek

I. helyezett a 18 év felettiek kategóriájában: Kis Emese, Kézdivásárhely, Románia
I. helyezett a 18 év alattiak kategóriájában: Kiss Gergely és Balla Szilveszter 16 évesek, Budiszava, Szerbia

Oklevéllel jutalmazzuk munkáját: Bacskai Adrienn, Bogi Anita, Bombicz Ferenc, Dániel RegőJózsa Miklós és László István, Lajkó SzilviaVajda János, Varga Ferenc, Varga Lívia.

Megmentésre váró értékeink különdíj nyerteseMárton István Nagyváradról, aki elképesztő családi hagyatékából, személyes élményeiből, tapasztalataiból oszt meg velünk partiumi történeteket, érdekeségeket.

Díjazás: 

Helyezést elért pályázóink oklevélben és apró meglepetésben részesülnek, továbbá munkáik kiállításra kerülnek januárban Budapesten és a felvidéki Gútán is.
A pályázatok különbözőségéből adódóan nem készül naptár, hanem minden alkotást bemutatunk a januári kiállításokon!
A beküldött fotókból, illusztrációkból képeslap készül, melyről külön értesítjük az alkotókat.

Bízunk benne, hogy a pályázat csak a kezdetet jelentette a közös munkában, még egyszer szeretettel gratulálunk minden pályázónak!

2015.

Támogatók:

Park_logo_szinestalabor_logokonyvudvar_logoLibri_Kiado_logoKolibri

emet_logo

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook

Szóljon hozzá!

A hozzászólások utólagos moderálás után jelennek meg az oldalon, ezért nem látja rögtön írását! Üdvözlettel: a Szerkesztők


Biztonsági kód
Frissítés

További együttműködők

algyogyi_kereszteny_ifjusagi_tabor_logopalyazatiro.hu_logopalyazatmenedzserpalyazatok_org-logo_minipontwebpafiforrasfigyelo.hu.logo_normalalkotoi_palyazatoklogo-small